incassomeesters: Incasso met juridische kennis
Sitemap
Disclaimer

Actualiteiten

Crisisscan: Reorganisatie en ontslag!


De economische crisis heeft Nederland inmiddels bereikt en deze gaat volgens economische experts helaas ook nog wel even duren.


Alle reden voor het MKB om - voordat het te laat is - nu alert te reageren en direct actie te ondernemen om de financiŽle problemen te voorkomen en dus het voortbestaan van de onderneming te waarborgen.


MKB-ondernemingen dienen dus nu - middels een crisisscan - direct hun bedrijf kritisch tegen het licht te houden en daarbij de kwetsbaarheden van de onderneming in deze economische teruggang op tijd te signaleren en in kaart te brengen. Dan kunnen de juiste maatregelen genomen worden om uw onderneming weerbaar te maken tegen de recessie.


In verband met een toenemend debiteurenrisico is een adequaat creditmanagement (debiteurenbeheer en incassobeleid) hierbij vanzelfsprekend punt van aandacht.


Maar in de huidige marktsituatie met teruglopende orders/opdrachten en omzet, is aandacht voor reductie van kosten en capaciteit van de onderneming van even groot belang.


In veel gevallen zijn reorganisaties en ontslag van werknemers noodzakelijk en dus onvermijdbaar. En hierbij zullen altijd niet alleen praktische maar ook juridische hobbels genomen dienen te worden.


Een crisisscan en een daaropvolgende reorganisatie en ontslag vereisen dus een gedegen, adequate en juridische aanpak.


TEN DAM Juridische Advies & Rechtshulp beschikt over de noodzakelijke expertise en ervaring om MKB-ondernemingen bij reorganisatie en ontslag als betrouwbare partner met raad en daad te begeleiden.


Ten Dam: Juridisch partner voor het MKB!

Contact / Vragen

e-mail  E-mail contact
telefoon  +31 (0)70 399 50 21

Dutch Debt Collection

Ten Dam Incassomeesters
Dutch Debt Collection
English Summary  English summary

Juridisch Advies & Rechtshulp

Ten Dam:
Juridisch partner voor het MKB
                                        lees meer >