incassomeesters: Incasso met juridische kennis
Sitemap
Disclaimer

Advies Creditmanagement


Ten Dam Incassomeesters adviseert ondernemingen aangaande een effectief creditmanagement (debiteurenbeheer) en reikt daarbij een voor uw bedrijfspraktijk op maat gemaakt en direct toepasbaar debiteurenpakket aan met daarin onder meer een debiteurenstappenplan.


Ondernemingen zijn in de praktijk druk met het werven en bedienen van de klanten. Reden dat de noodzakelijke aandacht voor een effectief en gestructureerd debiteurenbeheer er veelal wat bij inschiet. Men weet vaak niet goed hoe te handelen en om te gaan met niet betalende klanten. En gelet op het behoud van de klantrelatie wordt het nemen van maatregelen veelal (te) lang uitgesteld.


Gevolg is dat uw debiteurensaldo en -risico oploopt en uw liquiditeit onnodig wordt aangetast.
Het is dan dus tijd voor een deskundig advies.


Ten Dam Incassomeesters biedt u een voor uw bedrijf op maat gemaakt, in de praktijk beproefd en eenvoudig toepasbaar debiteurenpakket.
En omdat u daarbij naar hen toe duidelijkheid schept, weten uw klanten dan ook precies waaraan zij toe zijn en zullen u sneller betalen.


Onze debiteurenbenadering:
Vriendelijk waar mogelijk, Strikt waar noodzakelijk!


Kosten
Onze diensten aangaande Advies Creditmanagement brengen wij aan u op urenbasis in rekening.Wat wij voor u ook doen, juridische kwaliteit, daadkracht, correct zakelijke aanpak en resultaat staan daarbij centraal!

Contact / Vragen

e-mail  E-mail contact
telefoon  +31 (0)70 399 50 21

Dutch Debt Collection

Ten Dam Incassomeesters
Dutch Debt Collection
English Summary  English summary

Juridisch Advies & Rechtshulp

Ten Dam:
Juridisch partner voor het MKB
                                        lees meer >