incassomeesters: Incasso met juridische kennis
Sitemap
Disclaimer

Kaart


Ten Dam Incassomeesters weergeven op een grotere kaartRoutebeschrijving


vanuit:
Rotterdam
Amsterdam
Utrecht


Van Rotterdam richting Rijswijk/Den Haag (A13)


Aan het eind van de A13 neemt u afslag Rijswijk/Den Haag Zuid (de meest rechtse baan); u gaat rechtdoor en bij de derde verkeerslichten linksaf de Broekpolder in; u rijdt op de Madame Curielaan en volgt deze weg naar rechts; Aan het eind gaat u linksaf de Einsteinlaan in en meteen rechtsaf de Amperelaan in; Aan het eind rijdt u met de bocht mee naar links de Braillelaan in en ziet u aan uw linkerhand ons kantoor op nummer 5.


terug naar boven


Van Amsterdam richting Rijswijk/Den Haag (A4):


A4 Richting Den Haag volgen bij het Prins Clausplein richting Rijswijk/Rotterdam vlak na het Prins Clausplein splitst de weg in Rijswijk(Zuid) en Rijswijk, u neemt de afslag Rijswijk en na ongeveer 500 m. na de splitsing neemt u de afslag Broekpolder en bij de tweede verkeerslichten linksaf de Broekpolder in. u rijdt op de Madame Curielaan en volgt deze weg naar rechts; Aan het eind gaat u linksaf de Einsteinlaan in en meteen rechtsaf de Amperelaan in; Aan het eind rijdt u met de bocht mee naar links de Braillelaan in en ziet u aan uw linkerhand ons kantoor op nummer 5.


terug naar boven


Van Utrecht Richting Rijswijk/Den Haag (A12):


A12 richting Den Haag volgen bij het Prins Clausplein richting Rijswijk/Rotterdam vlak na het Prins Clausplein splitst de weg in Rijswijk(Zuid) en Rijswijk, u neemt de afslag Rijswijk en na ongeveer 500 m. na de splitsing neemt u de afslag Broekpolder en bij de tweede verkeerslichten linksaf de Broekpolder in. u rijdt op de Madame Curielaan en volgt deze weg naar rechts; Aan het eind gaat u linksaf de Einsteinlaan in en meteen rechtsaf de Amperelaan in; Aan het eind rijdt u met de bocht mee naar links de Braillelaan in en ziet u aan uw linkerhand ons kantoor op nummer 5.


terug naar bovenContact / Vragen

e-mail  E-mail contact
telefoon  +31 (0)70 399 50 21

Dutch Debt Collection

Ten Dam Incassomeesters
Dutch Debt Collection
English Summary  English summary

Juridisch Advies & Rechtshulp

Ten Dam:
Juridisch partner voor het MKB
                                        lees meer >