incassomeesters: Incasso met juridische kennis
Sitemap
Disclaimer

Preventieve Incasso Diensten


Ten Dam Incassomeesters biedt ondernemingen desgewenst ook een preventief en op uw bedrijfspraktijk toegesneden dienstenpakket voor een effectief creditmanagement (debiteurenbeheer).

 1. Wij reiken u hierbij - middels juridisch maatwerk - een voor u direct in uw bedrijfspraktijk toepasbaar debiteurenpakket aan met daarin onder meer een debiteurenstappenplan

 2. U bent dan bovendien gerechtigd in uw eigen debiteurenbeheer de naam en het meesterlijke digitale logo Incassomeesters.nl © te gebruiken.
  Immers: Vreemde ogen dwingen!

  onze debiteurenadministratie is aangesloten bij incassomeesters.nl

  onbetaalde facturen geven wij uit handen aan incassomeesters.nl

 3. Wij zijn voor u een laagdrempelige vraagbaak in gevallen van uw debiteurenbeheer waarin wij u alleen even de juiste (juridische) richting dienen te wijzen.

 4. Wij verzorgen - met juridisch maatwerk - desgewenst uw Contracten en Algemene Voorwaarden.

 5. In de (veel minder) voorkomende gevallen behandelen wij vanzelfsprekend uw incasso-opdrachten op de gebruikelijke deskundige en daadkrachtige wijze.

Kosten
Onze preventieve diensten op het gebied van uw debiteurenbeheer (nrs 1 en 2) brengen wij op basis van een vaste abonnementsvergoeding jaarlijks aan u in rekening. Incasso’s en overige diensten (nrs 3, 4 en 5) brengen wij dan tegen een gereduceerd (uur)tarief in rekening. Vraag vrijblijvend een kostenopgave: E-mail contact of tel. +31 - (0)70 - 3995021.Wat wij voor u ook doen, juridische kwaliteit, daadkracht, correct zakelijke aanpak en resultaat staan daarbij centraal!

Contact / Vragen

e-mail  E-mail contact
telefoon  +31 (0)70 399 50 21

Dutch Debt Collection

Ten Dam Incassomeesters
Dutch Debt Collection
English Summary  English summary

Juridisch Advies & Rechtshulp

Ten Dam:
Juridisch partner voor het MKB
                                        lees meer >